Авторски права

Моите разбирания за хората и парите са формирани от прочетеното в книгите на Робърт Кийосаки, Лий Якока и Доналд Тръймп, надградени с моите лични разсъждения и изводи по тази тема.

Всички публикации в този сайт са написани лично от мен, Стефан Трашлиев, мои са и авторските права върху тях. Поместените статии в сайта ХОРАТА, ПАРИТЕ И…   не могат да бъдат копирани, публикувани или отпечатвани на друго място. Можете да ги цитирате свободно като изрично посочите моето име и линк към https://horataparite.wordpress.com.

Мое е и авторското върху фигурата и названието ПЕТИЯ КВАДРАНТ. Те не могат да бъдат копирани, публикувани или отпечатвани на друго място. Можете да ги цитирате свободно като изрично посочите моето име и линк към https://horataparite.wordpress.com.

Авторското право върху фигурата с Четирите потока на парите е на Робърт Кийосаки. Поставил съм я в дясната колона на този сайт, за да послужи за илюстрация на някои от моите статии, публикувани тук с некомерсиална популяризаторска цел. Най-пълно можете да се запознаете с него в едноименната книга на Робърт Кийосаки.

Ако някой, който е правоприемник на тези права в България, счита, че съм ги нарушил по някакъв начин, нека незабавно да се свърже с мен на е-mail: stetra@abv.bg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s